Перейти к основному содержанию

Соратник Путіна Медведчук каже, що варто чекати на "атомний" удар, — ЗМІ

31.03.2024
Опубликовано в Общество

Читать на русском

Соратник Путіна Медведчук каже, що варто чекати на

Соратник Путіна Медведчук каже, що варто чекати на "атомний" удар, — ЗМІ

Колишній український політик ще не виключає, що й неєвропейські країни братимуть участь у війні. Арабський світ уже втягується у війну, вважає він.

Соратник глави Кремля Володимира Путіна — Віктор Медведчук нещодавно висловився про те, що ймовірність того, що ядерний удар все ж таки буде, досить висока. Про це повідомляє Newsweek.

Російське керівництво часто вдається до ядерної риторики та загроз ескалації Києву та західним партнерам.

Автори публікації посилаються на заяву проросійського українського політика Віктора Медведчука, зроблену минулої п’ятниці, 29 березня. Повідомляється, що ядерного удару, швидше за все, буде завдано, оскільки Захід продовжує заявляти про своє право на світове домінування.

"Якщо колективний Захід і надалі відстоюватиме своє право на світове панування, — йдеться у публікації російського держагентства ТАРС. — То українських людських ресурсів на це не вистачить у жодному разі. Де тоді брати солдатів? Відповідь очевидна — Центральна Європа, Скандинавія, Балкани ".

Він також додав, що, найімовірніше, зрештою варто чекати на ядерний удар.

"…якщо продовжувати політику війни до переможного кінця, то рано чи пізно доведеться вводити іноземний контингент. І, швидше за все, чекати на атомний удар", — зазначив Медведчук.

Колишній український політик також не виключає того, що й неєвропейські країни братимуть участь у війні. За його словами, зараз арабський світ втягується у війну.