Перейти к основному содержанию

Стало відомо про загибель військового з Київщини Олександра Зайця

22.04.2024
Опубликовано в Чиновники

Читать на русском

Стало відомо про загибель військового з Київщини Олександра Зайця

Стало відомо про загибель військового з Київщини Олександра Зайця

Під час виконання бойового завдання 20 липня 2023 року в районі населеного пункту Вугледар загинув військовий із Київщини Олександр Заєць. У захисника України залишилися батько, дружина та донька.

Про це у своєму "Telegram"-овому каналі повідомив міський голова селища Макарів Вадим Токар. Вічна пам’ять і слава Герою!

"Знов горе прийшло на Макарівщину... 20 липня 2023 року в районі населеного пункту Вугледар на Донеччині в результаті здійснення противником обстрілу позицій підрозділу з протитанкового ракетного комплексу загинув мешканець Королівки, старший солдат, механік-водій 1-ї танкової роти танкового батальйону Олександр Васильович Заєць", – написав Токар.

Віддав життя за Україну: стало відомо про загибель військового з Київщини Олександра Зайця. Фото qhtixhiqtdiqzrant

Захисник України народився 14 вересня 1988 року у селі Королівка на Макарівщині. У 2015-2016 був учасником АТО. У 2021 році підписав контракт та пішов на службу до лав ЗСУ.

"Чесно і сміливо виконував усі бойові завдання. Віддав життя за наш спокій, залишивши в глибокому горі батька, дружину та доньку Ніку. Вічна пам’ять та доземний уклін нашому захиснику. Висловлюю щирі співчуття рідним Воїна", – додав Токар.